ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ E-SHOP

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΤΟΙΜΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Η Firma Group Digital Marketing Agency βρίσκεται στην Έντυπη και Ηλεκτρονική Διαφήμιση πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας.

Είναι ιδιοκτήτρια ηλεκτρονικών πανελλαδικών επαγγελματικών καταλόγων για πάνω από 12 χρόνια, με εξειδικευμένα τμήματα γραφιστικού, digital strategy, web design, web analyzing, Social Media, SEO και πληρωμένων διαφημίσεων.

Παρακολουθώντας και αναλύοντας τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και την αυξανόμενη ανάγκη των επιχειρήσεων για πιο άμεση και ασφαλής ανέπαφη διεύρυνση πελατολογίου και αύξηση των πωλήσεών τους κάνουμε ευκολότερη τη χρήση ενός E-shop και δημιουργούμε για τους επαγγελματίες το δικό τους απλοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα και ειδικά για τους επαγγελματίες, είναι άμεση η ανάγκη για τη δημιουργία ενός πραγματικά επαγγελματικού ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο θα είναι λειτουργικό, εύχρηστο και εύκολα διαχειρίσιμο από όπου και αν βρίσκεστε και το οποίο θα αποφέρει άμεσα αποτελέσματα ξεκινώντας την πώληση την ίδια κιόλας στιγμή, χωρίς φοβίες όπως, πότε θα ολοκληρωθεί; θα είναι λειτουργικό; θα μπορώ να το εξυπηρετώ; θα το βρίσκει ο κόσμος; τα χρήματα μου θα πιάσουν τόπο; και άλλα.

H πλατφόρμα My Ready Eshop δημιουργήθηκε μέσα από μια ιδέα, να γίνει εύκολη η δημιουργία, η ολοκλήρωση και η προώθηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος από όλους!!

Με μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών δημιούργησε μια πλατφόρμα, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα η οποία δίνει την λύση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα.

Ο σκοπός αυτής της πλατφόρμας είναι να μπορούν οι επαγγελματίες από μόνοι τους και χωρίς καμία τεχνική γνώση να μπορούν να επιλέξουν και στη συνέχεια να διαμορφώσουν το δικό τους ηλεκτρονικό μαγαζί με 5 απλά βήματα, εύκολα και γρήγορα με όλα τα μοντέρνα στάνταρ που διέπουν τα σημερινά e-shop, και αν δεν έχουν το απαραίτητα χρόνο να το κάνουν, να το αναθέσουν σε κάποιον expert της My Ready Eshop.

Έχουμε δημιουργήσει και προεγκαταστήσει έτοιμα -για όλους τους επαγγελματίες χωρίς να χρειάζεται να ασχολούνται για να πληρώνουν το κόστος για την κατασκευή και συντήρηση του καταστήματος, την φιλοξενία, το domain και την τεχνική υποστήριξη όλο το χρόνο, ώστε να ασχολούνται μόνο με την πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών τους, πάντα με την υποστήριξη από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας σε θέματα εμπορίου και digital marketing.

Θα έχετε το e-shop σας άμεσα εγκατεστημένο και έτοιμο για πωλήσεις μόνο με μία Συνδρομή.

Εσείς απλώς επιλέξτε το έτοιμο και προεγκατεστημένο θέμα του e-shop ή ιστοσελίδας που ταιριάζει για την επιχείρησή σας, επιλέξτε το χρόνο διάρκειας της συνδρομής σας και..Έτοιμο!!